زمان آماده سازی:۱۰ دقیقه

زمان پختن:۱۰ دقیقه

مناسب برای۴ نفر

غذای فرنگی/ناهار و شام

کنسرو لوبیا چیتی:۱ قوطی

پیازچه:۱ عدد

تخم مرغ:۲ عدد

روغن زیتون:۱ قاشق سوپ خوری

نان همبرگر:۴ عدد

بلغور گندم:۱/۲ پیمانه

پنیر سوئیسی:۱/۲ پیمانه

هویج رنده شده:۱/۲ پیمانه

جوانه گندم:به میزان لازم

نمک و فلفل:به میزان لازم

۱-در یک کاسۀ بزرگ، بلغور و ۱ پیمانه آب جوش را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه بماند تا بلغور نرم شود. آن را داخل آبکش بریزید و فشار دهید تا آبِ آن خارج شود، سپس بلغور را به کاسه ای منتقل کنید. لوبیاها را داخل مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا کمی خرد شوند. لوبیاها، پنیر سوئیسی، هویج، پیازچه و تخم مرغ ها را به بلغور اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید.

۲-در یک ماهیتابۀ بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. نصف پیمانه مخلوط لوبیا را اضافه کنید و با یک کفگیر آن را صاف کنید. ۳ بار دیگر همین کار را تکرار کنید و آن ها را بپزید(هر طرف حدوداً ۳ دقیقه) تا قهوه ای شوند. پس از پخته شدن، آن ها را داخل نان بگذارید و با جوانه و برش های آووکادو سرو کنید.

نوش جان…