زمان آماده سازی:۲۰ دقیقه

زمان پختن:۲۰ دقیقه

مناسب برای۴ نفر

غذای فرنگی/ناهار و شام

روغن زیتون:به میزان لازم

سرکه قرمز:۱ قاشق غذاخوری

سس چیلی:۱ قاشق چای خوری

آویشن خشک:۲ قاشق چای خوری

فلفل پاپریکا:۲ قاشق غذاخوری

نمک:به میزان لازم

فلفل سیاه:به میزان لازم

سیر:۲ حبه

سینه مرغ:۲ عدد

پیاز قرمز:۱ عدد بزرگ

فلفل دلمه ای:۳ عدد

بادمجان:۱ عدد

لیمو ترش:۲ عدد

گشنیز:۲ دسته

آووکادو:۱ عدد

نان ترتیلا:۴ عدد

پنیر فتا:۵۰ گرم

۱- سیرها را پوست گرفته و له کنید.
۲- از ۲ عدد سینی مرغ هر کدام به وزن ۲۰۰ گرم استفاده کنید. آن ها را به صورت طولی و به پهنای ۱ سانتی متر برش دهید.
۳- پیاز را پوست گرفته و آن را به شکل خلال های ۱ سانتی متری برش دهید.
۴- از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.
۵- آواکادو را نصف کرده و هسته ی آن را خارج کنید. سپس آن را پوست گرفته و برش دهید.
۶- مرغ ها باید به مدت ۱ ساعت تا ۱ شب در یخچال استراحت کرده تا مزه دار شوند.

۱- قاشق غذاخوری روغن را به همراه سرکه، سس چیلی، آویشن خشک، پودر فلفل پاپریکا و نوک انگشت نمک و فلفل سیاه در کاسه ای بریزید. سیر له شده را با مواد در کاسه ترکیب کنید.

۲-برش های مرغ و خلال های پیاز را در سس ریخته و برای ۱ ساعت تا ۱ شب در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.

۳-بادمجان و فلفل های دلمه ای را روی شعله ی گاز کبابی کنید تا پوستشان بسوزد. فلفل دلمه ای ها را برای ۱۰ دقیقه در کاسه ای قرار دهید و روی آن را با فویل بپوشانید. سپس پوست، دانه و سر آن ها را جدا کنید. دم و پوست بادمجان ها را هم جدا کنید.

۴-آن ها را به شکل قطعات ۲ سانتی متری برش دهید. آن ها را به همراه آب ۱ عدد لیمو ترش و چند برگ گشنیز در ظرفی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

۵-مرغ و پیاز ها را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا برا ی حدود ۶ تا ۸ دقیقه تا مغزپخت شوند، تفت دهید (در میان پخت آن ها را بچرخانید).

۶-آب لیموی دیگر را روی برش های آواکادو بریزید.

۷-نان های ترتیلا را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط برای ۳۰ ثانیه گرم کرده و در دستمال آشپزخانه بپیچید تا گرم بمانند.

۸-تمامی مواد را سر سفره ببرید، فاهیتای مرغ را به همراه سبزیجات کبابی، آواکادو، نان گرم ترتیلا، تعدادی برگ گشنیز و تکه های پنیر فتا میل کنید.

نوش جان…