زمان آماده سازی:۱۰ دقیقه

زمان پختن:۱۰ دقیقه

مناسب برای۴ نفر

غذای فرنگی/ ناهار و شام

ماهی قزل آلا:۴ عدد

لیمو ترش:۲ عدد

پونه:۱ دسته

روغن زیتون:۴ قاشق چای خوری

نمک، فلفل: به میزان لازم

۱- ابتدا گریل یا ظرف فر را به روغن بسیار کم آغشته کنید. سپس گریل یا فر را گرم کنید. بیرون و داخل شکم هر ماهی را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک آغشته کنید . روی ماهی ها فلفل بپاشید و دو برش لیمو و چند برگ پونه در شکم هر ماهی قرار دهید.

۲-ماهی ها را با اسپری به روغن آغشته کنید ، سپس روی گریل یا درون فر قرار دهید و تا زمانی که طلایی و سفت و مغزپخت شود ( حدود ۴ دقیقه برای هر سمت آن ) صبر کنید.

۳-وقتی ماهی ها را به ظرف سرو منتقل کردید یک قاشق چایخوری روغن زیتون روی هرماهی بریزید ، و از برش های لیمو و پونه ی باقی بعنوان چاشنی و تزیین استفاده نمایید.

نوش جان…