زمان آماده سازی:۲۰ دقیقه

زمان پختن:۱۰۰ دقیقه

مناسب برای۴ نفر

غذای ایرانی/ناهار و شام

روغن:به میزان لازم

پیاز:۱ عدد

رب گوجه:۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه:به میزان لازم

گوشت:۳۰۰ گرم

نمک:به میزان لازم

فلفل سیاه:به میزان لازم

پودر دارچین:۱/۲ قاشق مرباخوری

برنج:۴ پیمانه

زرشک:۴ قاشق غذاخوری

شکر:۲ قاشق غذاخوری

کره:۵۰ گرم

خلال پسته:۱ قاشق غذاخوری

خلال بادام:۱ قاشق غذاخوری

گلاب:۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده:۱ قاشق غذاخوری

قیمه نثار یا قیمه نساء از غذاهای سنتی قزوین است و معمولا این غذای بسیار خوشمزه و پر از عطر و طعم را در مهمانی های خود سرو می کنند.

۱-در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

۲-گوشت خرد شده را به آن ها اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین را به همراه۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا گوشت روی حرارت متوسط پخته و نرم شود. در این میان برنج را برای ۲۰ دقیقه بپزید. آن را آبکشی کنید.

۳-زرشک، شکر و کره را در ماهیتابه ی کوچکی بریزید، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، مواد را ترکیب کنید، تا کره آب شده و شکر در آن حل شود. مقداری از آن را برای تزیین کنار بگذارید.

۴-خلال پسته و بادام را در گلاب بخوابانید تا نرم شود. سپس آن ها را آبکش کنید. مقداری از آن ها را برای تزیین بردارید.

۵-در قابلمه ای کمی روغن بریزید، برنج، گوشت، زرشک و خلال ها را لایه به لایه در قابلمه بریزید. آن را برای۳۰ دقیقه دم کنید. (می توانید برنج را جدا دم کرده و هنگام کشیدن مواد را لایه به لایه در دیس بکشید.)

۶-قیمه نثار را درظرف مورد نظر بکشید. آن را با زرشک، خلال بادام ، خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کنید.

نوش جان…