زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پختن:۲۰ دقیقه

مناسب برای۴ نفر

غذای فرنگی/ناهار و شام

مرغ:۱ عدد

روغن زیتون:۱ قاشق سوپ خوری

پیازچه:۲ دسته

پوست پرتقال:۶ برش

زیتون:به میزان لازم

نمک:به میزان لازم

۱- مرغ حدود ۲ کیلوگرم باشد. آن را به ۱۰ قطعه تقسیم کنید اما بال های آن را جدا کنید.

۲- هستۀ زیتون ها را جدا کنید و سپس آن ها را نصف کنید.

۳- پیازچه ها را از وسط نصف کنید.

۴-فر را تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ماهیتابه را حدود ۱ دقیقه روی شعله بگذارید تا داغ شود. مرغ را با نمک مزه دار کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و بچرخانید. مرغ را اضافه کنید (طرفِ پوست دارِ آن روی کف باشد) و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا قهوه ای شود.

۵-حالا آن را برگردانید. پیازچه، زیتون و پوست پرتقال و آب پرتقال را به ماهیتابه اضافه کنید. حالا ماهیتابه داخل فر بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا مرغ کامل پخته شود.

نوش جان…