زمان آماده سازی:۱۵ دقیقه

زمان پختن:۱۶۵ دقیقه

مناسب برای۶ نفر

غذای فرنگی/ناهار و شام

مرغ:۱ عدد

سیر:۱ بوته

لیمو:۲ عدد

آویشن:۱ مشت

روغن زیتون:۳ قاشق غذاخوری

آب انگور:۲/۳ پیمانه

فلفل سیاه:به میزان لازم

۱- از یک عدد مرغ با وزن حدود ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم استفاده کنید. آن را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید.
۲- حبه های سیر را از هم جدا کنید.
۳- لیموها را از وسط نصف کرده و هر کدام را ۴ قاچ کنید.
۴- برگ های آویشن را جدا کنید.

۱-از قبل فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲-تکه های مرغ را در سینی فر بگذارید، حبه های سیر، برش های لیمو و بیشتر برگ های آویشن را روی آن ها بریزید.

۳-روغن را اضافه کرده و با دست مواد را با هم ترکیب کنید. بعد مرغ ها را به صورت مرتب در سینی بچینید، پوست آن ها رو به بالا باشد.

۴-آب انگور را اضافه کرده و کمی فلفل سیاه به آن ها بزنید. روی سینی را با فویل آلومینیومی بپوشانید و برای ۲ ساعت در فر بپزید.

۵-فویل آلومینیومی را بردارید و حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید و مرغ را برای ۳۰ تا ۴۵ تا پوست مرغ طلایی شود، بپزید.

۶-مقداری برگ آویشن روی مرغ ها بریزید و آن ها را میل کنید.

نوش جان…