زمان آماده سازی:۳۰ دقیقه

زمان پختن:۲۰ دقیقه

غذای ایرانی/دسر

روغن جامد: ۱۲۵ گرم

پودر قند:۹۰ گرم

زرده تخم مرغ:۱ عدد

آرد برنج:۲۵۰ گرم

نمک:۱/۸ قاشق چای خوری

هل:۱ قاشق چای خوری

گلاب:۱/۴ پیمانه

خرفه:به میزان لازم

این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

۱- در صورت دسترسی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.
۲- آرد برنج را الک کنید.
۳- در صورت تمایل از هل و زعفران استفاده کنید.
۴- خمیر این شیرینی باید برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.

۱-در ظرفی، روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

۲-زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا مواد کم رنگ شود.

۳-آرد برنج، نمک، هل و زعفران را به سایر مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

۴-گلاب را کم کم اضافه کنید.

۵-خمیر را ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، آن را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

۶-از قبل فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۷-اگر می خواهید که شیرینی ها راحت تر از سینی فر جدا شوند، در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

۸-از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، آن ها را در دست گرد کنید. در سینی فر قرار دهید.

۹-روی شیرینی ها را با مهر مخصوص طرح بندازید و بر روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

۱۰-شیرینی ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید.

۱۱-اجازه دهید تا شیرینی ها در سینی خنک شوند و سپس آن ها را جدا کنید.

نوش جان….