زمان آماده سازی:۱۰ دقیقه

زمان پختن:۲۰ دقیقه

مناسب برای۴ نفر

غذای فرنگی/ناهار و شام

گوشت:۷۰۰ گرم

روغن:به میزان لازم

نمک:به میزان لازم

فلفل:به میزان لازم

نان همبرگر:۴ عدد

کاهو:به میزان لازم

گوجه فرنگی:به میزان لازم

۱-گوشت چرخ شده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. آن ها را به آرامی گرد کرده و سپس به پهنای حدود ۲ سانتی متر باز کنید. با انگشت شست، وسط آن ها را به عمق نیم سانتی متر گود کنید، تا هنگام پخت سطحشان یکدست بالا بیاید. آن ها را به ظرفی انتقال دهید و رویشان را با کیسه ی پلاستیکی بپوشانید و تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲-ماهیتابه ی مخصوص گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. یک دستمال حوله ای را تا کنید و آن را روغن بزنید. با احتیاط ماهیتابه را با دستمال روغنی، چرب کنید.

۳-بر روی همبرگر ها از هر دو طرف نمک و فلفل بپاشید. آن ها را در ماهیتابه قرار دهید، درب ظرف را بگذارید و از هر دو طرف تا به میزان پخت مورد نظرتان برسد، تفت دهید.

۴-همبرگرها را بر روی نان ها قرار دهید و با کاهو، گوجه و یا سایر مواد مورد نظر سرو کنید.

نوش جان…