زمان آماده سازی:۵ دقیقه

زمان پختن:۲۰ دقیقه

مناسب برای۴ نفر

غذای فرنگی/ناهار و شام

سس گوجه:۱/۴ پیمانه

پنیر موزارلا:۴۰ گرم

خمیر پیتزا:۴۵۰ گرم

روغن گیاهی:۱/۲ پیمانه

برگ ریحان:به میزان لازم

نمک و فلفل:به میزان لازم

۱-گریل را با ذغال و یا گاز روشن کنید و دما را روی متوسط بگذارید. میله های گریل را با روغن چرب کنید.

۲-خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنید و با وردنه به شکل یک بیضی ۲۵ سانتی متری در بیاورید (و یا هر شکل دلخواه). یک طرف آن را با روغن زیتون و یا روغن گیاهی چرب کنید و نمک و فلفل بپاشید.

۳-خمیر را روی گریل بگذارید (سمت چربِ آن، پایین باشد). روی خمیر را نیز با روغن زیتون و یا روغن گیاهی چرب کنید و آن را ۱ تا ۲ دقیقه بپزید تا قسمت زیرینِ آن کمی قهوه ای شود و روی آن حباب ظاهر شود. خمیر را برگردانید و مجدداً ۱ تا ۲ دقیقه بگذارید بماند. سپس از روی گریل بردارید.

۴-روی خمیر را با سس گوجه، موزارلا و ریحان بپوشانید و ۲ تا ۵ دقیقه بپزید تا پنیر، ذوب شود و بقیه موادِ روی خمیر گرم شوند.

نوش جان…