زمان آماده سازی:۸۰ دقیقه

مناسب برای۱۵ نفر

غذای فرنگی/دسر

آرد:۲ پیمانه

شکر:یک و نیم پیمانه

روغن:۳/۴ پیمانه

شیر:۳/۴ پیمانه

تخم مرغ:۳ عدد

بیکینگ پودر:۱ قاشق مرباخوری

وانیل:۱/۴ قاشق چای خوری

زعفران:۱ قاشق چای خوری

پودر کاکائو:۲ قاشق چای خوری

۱-آرد الک شده، وانیل، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس روغن، شیر و تخم مرغ را نیز به آن اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.

۲-ساندویج میکر را به برق بزنید و در آن را باز بگذارید، و شبکه های ساندویج میکر را با روغن چرب کنید.

۳-مواد را دو قسمت کنید. به یک قسمت از موادتان زعفران حل شده غلیظ، پودر کاکائو یا رنگ خوراکی اضافه کنید.

۴-  ۱قاشق غذاخوری از مایه کیک را داخل هر صفحه بریزید، سپس در آن را ببندید و طبق روش کار با دستگاهتان از زمان پختن آنها مطلع شوید. قبل از بستن در دستگاه، روی کوکی ها چند خلال پسته و مغز گردو و یا شکلات چیپسی بریزید.

۵-انتظار تغییر رنگ روی کوکی ها را نداشته باشید. برای هر سری حدودا ۵ دقیقه کافی می باشد. سرد شده ی کوکی ها خوشمزه تر از گرم آن است.

نوش جان…